Paylaş: Paylas Paylas Paylas
Dyson DC-37 Elektrikli Süpürge

izlendi:

Dyson DC-37 Elektrikli Süpürge Modelleri

                Son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımızdaki çoğu şeyde değişmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de evlerimizde ve ofislerimizde sık sık kullandığımız elektrikli süpürgelerdir. Özellikle son yıllarda çıkan ve birçok özelliğe sahip olan elektrikli süpürgeler sayesinde artık evlerinizi ve ofislerinizi temizlemek çok daha kolay. Size bu kolaylığı sağlayan ve özellikleri ile rakiplerini geride bırakana elektrikli süpürgelerden bir tanesi de Dyson DC-37 modelidir. Bu modelin ayrıca kendi arasında çok farklı modelleri bulunuyor. Eğer sizde her türlü işi yapabilen ve evinizi gerçek manada temizleyen bir elektrikli süpürge arıyorsanız o zaman yapmanız gereken Dyson DC-37 elektrikli süpürge modellerinden bir tanesini almak olacaktır.


                Dyson DC-37 modellerinin en önemli özelliği emiş gücünü hiçbir zaman kaybetmeyen Radial Root Cyclone teknolojisine sahip olmasıdır. Bu süpürge modelleri evlerin daha rahat bir şekilde temizlenebilmesi için mobilyalara ya da evinizin içinde bulunan engellere takılmadan evinizi temizleyebilmesi için tasarlanmıştır. Bu sayede de evleriniz çok rahat bir şekilde temizlenebiliyor.
                Özelliklede torbaların kullanıldığı elektrikli süpürge modellerinde torbaların dolması ya da tıkanması emiş gücünün azalmasına neden olmaktadır. Ancak Dyson DC-37 modellerinde ise tamamen farklı bir emme sistemi kullanılarak yeni bir slikon depolama haznesi geliştirilmiştir. Bu sayede de kirlerden dolayı tıkanmalar ya da emiş gücünde azalmalar olmaz. Havadaki ve zemindeki kirler maksimun emiş gücü ile çekilir ve zemin temizlenir.
                Elektrikli süpürgeler ile evinizi temizlediğiniz zaman makinenin içerisine giren tozların bir kısmı havalandırma filtresinden tekrar dışarı çıkmaktadır. Bu da evinizin tekrar kirlenmesine neden olur. Ancak Dyson DC-37 modellerinde kullanılan HEPA filtre sayesinde böyle bir sorun yaşanmıyor. Bu filtre sayesinde makine içerisindeki tüm tozlar filtre tarafından emiliyor ve tozun tekrar makine dışarısına çıkması engelleniyor.

                Dyson DC-37 makineleri aynı zamanda esnek ve 180 derece dönebilen başları sayesinde her türlü köşeyi rahat bir şekilde temizleyebiliyor. Ayrıca her türlü mobilya altına da kolay bir şekilde girebiliyorlar. Bu sayede ekstra güç harcayarak zor hareketler yapmanıza gerek kalmıyor. Sizde iyi bir temizlik istiyorsanız Dyson DC-37 modellerini tercih etmelisiniz.

0 yorum: