Paylaş: Paylas Paylas Paylas
“HA GAYRET ÇOCUKLAR”

izlendi:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, antrenman öncesi futbolcularla görüşme yaptı. Orman,  futbolcularına inandığını ifade ederek, "Ha gayret az kaldı çocuklar. Son 8 maçta da aynı başarıyı sürdürürsek şampiyonluk bizim olur" dedi.
Beşiktaş tek yumruk oldu. Ligde şampiyonluk iddasını güçlendiren Beşiktaş’ta, başkan Fikret Orman ve 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, dün takımın idman yaptığı Nevzat Demir Tesisleri’ne gelerek futbolculara moral verdi. Orman’ın, takımla yaptığı görüşmede, onlardan gayet memnun olduğunu, ligin bitmesine 8 hafta kaldığını ve bu 8 hafta içinde aynı özveriyi göstermelerini istediğini ifade etti. Sezon sonunda şampiyon olmayı hedeflediklerini ve Kasımpaşa maçında sahadan galip ayrılacaklarına inancının tam olduğunu da ekleyen Orman, Ahmet Nur Çebi ile birlikte teknik direktör Şenol Güneş ile de sohbet etti.
BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Şenol Güneş’le görüşmelerinde, başkan Orman’ın "Takımın havası mükemmel. Herkesin gözündeki o inancı gördüm. Bu da beni kalan haftalar öncesi mutlu etti. Birlik ve beraberlik içinde olursak yenemeyeceğimiz takım olmaz" dediği ifade edildi.

0 yorum: