Paylaş: Paylas Paylas Paylas
Miele Süpürge

izlendi:
miele süpürge 

Miele firması 100 yıldan fazla bir süredir varlığını sürdürüyor ! Miele'nin Büyüleyici ayrıntıları ile tarihin eski defterlerini karıştırarak keşfetmenin heyacanını yaşayın.
Eğer Miele markası hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz , Gütersloh Miele merkezinde ,Miele Museum ( Carl - Miele - Strasse 29 , D - 33332 Gütersloh , Almanya) sizleri bekliyoruz .
08:00 dan 18.00 e kadar Pazartesi-Perşembe ve Cuma arası açıktır .
Şimdi miele markasının tarih sayfalarındaki değişim ve gelişimine göz atalım.
miele
[ 1899 ]
Carl Miele ( solda) ve Reinhard Zinkann Miele & Cie , bir fabrika kurmak için Haziran 1898'de karar verir . Üretime 1 Temmuz 1899 tarihinde resmen başlanır.
[ 1899 ]
On bir iş gücüne sahip genç bir şirket Gütersloh Herzebrock a yakın eski bir testere ve mısır değirmeni , içinde yer alır .
[ 1903 ]
Model A , bir çamaşır makinesi ,kapak monte karıştırıcı çalışmayı kolaylaştırmak için Flyweights ürününü tanıttı .
Miele Markası İçinde Zaman yolculuğu
 miele
[ 1912 ]
Onların ilk başarısı tarafından reddedilmiştir ,kurucu babalar motorcarsüretimine girişim . 1912 ve 1914 yılları arasında 143 otomobil toplam 5100 ve 7900 işaretleri arasındaki fiyatlarla satılıyor .
[ 1911 ]
Kendi elektrik motoru ile Miele ilk çamaşır makinesi 1911 kahvesidir . Aynı motor da yerleşik Wringer sürdü . Bir yakalamak merdane tahrik mekanizması ayrılabilecek sağlar .
[ 1914 ]

Miele , hatta birinci dünya savaşı öncesinde ilk su ile çalışan çamaşır makinesi ( No: 40 ) oluşturur . Bu zamanlarda, su elektrik den daha ucuzdur ve daha sonra toplanan ve diğer kullanımlar için koymak mümkün oluyordu..
[ 1915]
Zorunluluk dışında doğmuş , Miele ürün yelpazesine el arabaları ekler . Bunlar hala ellili yıllarda iyi satan çok başarılı olan ürünler arasındadır. .
miele
[1920 ]
Sağım zaten son derece mekanize olmuştur. Tereyağı yapmak için tüm aşamalarını kapsayan küçük çiftlikler

[ 1921 ]
Reklamla birlikte renkli broşürlerin gelişi. İki veya üç vurgu renkleri ile ilk broşürler Miele reklamlarıyla görünür .

[ 1923]
Bir flanşlı elektrik motoru , bir kayış tahrikli davul ve zincir tahrikli merdane ile Miele çamaşır makinesi No 50 .
[ 1924 ]
Bisiklet üretimi Bielefeld fabrikasında başlar .

[ 1925 ]
miele
Miele ilk kömür ve gaz yakıtlı tambur tipi çamaşır makineleri geliştirir . Onların büyük kapasiteli , bu makineler oteller , restoranlar ve hastanelerde kullanım için ideal durumdadırlar.
[ 1930 ]

Miele beşiği yıkama akan su altında ve sağa sola çamaşır sürükleyerek asırlık ilkesini taklit ,sahneye geldi. Böyle büyük bir makine , bir elektrik motoru kullanımını gerektirir .
[ 1932 ]
Miele bisiklet motor ile donatılmış tır . Motorlu bisiklet kırsal alanlarda doktorlar , ormancılar , rahip ve postacılar için büyük bir yardımcıdır.
[ 1931 ]
Model L Miele ilk teneke kutu elektrikli süpürge ,günümüze kadar geçerli kalmış tasarımdır . Yeni özellikler bir halı için zemin eki , kauçuk tamponlar ve Bakalit gövde dahil .
[ 1935 ]
Miele Elektrikli süpürgeler şimdi önemli hacimlerde üretilmektedir . Yoğun reklam ile desteklenen yeni ve daha gelişmiş modelleri , basit kontroller ve cazip fiyatlar ile hızla satış büyümesi ile sonuçlanır .

[ 1936 ]
Bisiklet gelişimi hızla devam ediyor . Işık çocuk bisikletleri kargo bisiklet değişen modelleri geniş bir seçim , herkes için bir şeyler sunmaktadır .
miele
[ 1949 ]
Miele de tüm çalışanların aylıkları % 20 oranında artmış ve hatırı sayılır meblağlar şirketin hayırsever fonuna gönderilmektedir.
[ 1947 ]

Çamaşır makinesi 122 sayılı KVJ bir kapak monte karıştırıcı ve galvanizli çelik küvet ile yeni bir gelişmedir . Tahrik mekanizması bile top yatakları bulunmaktadır .
[ 1946 ]
İlk savaş sonrası reklam broşürleri yazdırılır .
[ 1943 ]
Miele tarafından üretilen Sobalar ve ocaklar Savaş içindeki Almanya'yı ayakta tutmak için gereklidir .
[ 1941 ]
miele
Önemli bir ürün :savaş sırasında , zorlu şartlara dayanacak şekilde imal edilmiş bir bisiklet .
[ 1940 ]
Ev aletleri üretimi savaş yıllarında büyük ölçüde kesilir . 10.000 civarında No 55 modelleri de dahil olmak üzere sadece 22.000 çamaşır makinesi , 1940 yılında üretilmektedir .
[1958 ]
Miele ilk yerli çamaşır kurutma gelişine çamaşır bakım tarihinin yeni bir bölüm açılır . Esas olarak ticari kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürünün dış boyutları , 700 serisi çamaşır makineleri kişilerce karşılık geldi.
[ 1957 ]
" Annem Miele ile yapar " - Yeni bir slogan elektrikli süpürgeerdemleri tanıtır . Sonuçlar yıllık satış 100.000 tepesi , muhteşem.
[ 1955 ]
Başkan S , Miele en son elektrikli süpürge sunan , halı artan popülaritesi dikkate alır . Modern plastik kasa yanında, bu model , yeni bir üçlü floorhead sahiptir . Yakalayıcılar ve ayarlanabilir bir kıl şerit iplik sayesinde, bu floorhead döşeme her türlü kullanım için uygundur.
[ 1954 ]
Orta Ellilerin Bisiklet üretimi zirveleri . Mopedler , motorlu bisiklet ve motosiklet giderek artan sayıda üretilmektedir . Miele reklam broşürlerigeniş ölçüde trendi destekliyor..
[ 1953 ]
No 307 ile Yatay eksenli yıkayıcı üretimi . Çamaşır bakım sürecinin otomasyonu başlangıcını temsil eden , yeni bir kisve makineleri Yıkama .
miele
[ 1967 ]
Miele özel yıkama ve dezenfeksiyon ile endüstriyel ve hastane pazarlara girer . Model G 17 OP ameliyathane araçlarını temizlemek için tasarlanmış ,G 18 termal dezenfeksiyon veG 19 İşçi laboratuvar cam temizlemek için tasarlanmış modellerdir.
[ 1965 ]
1965-1966 Yoğun bölgesel reklam kampanyaları ile Miele ürünleri kapsamlı şekilde duyurulur.. Miele makinelerde tüketiciler için,soruları cevaplamak zorunda olduğu bir yarışma vardır..
[ 1963 ]
Yeni bir bulaşık makinesi ,G 45 üretimine başlandı.
Anahtar özellikler : Artan kapasite ( 12 yer ayarları) , tezgahaltı montaj modüler mutfak boyutları , paslanmaz çelik iç kabine ve otomatik deterjan verilmesi gibi birçok özellik ile üretiliyor.
[ 1961 ]
Miele elektrikli süpürgeler için İllüstrasyon reklam kampanyası başlangıcı.
[ 1960 ]
Bisiklet ve motosiklet üretimi yavaş yavaş azaltılır. Miele K 52/2 Spor moped , bu alanda geliştirilecek son üründür . Bir pedal tekme ile donatılmış bu model , 47 ccm Fichtel & Sachs motorlu üç - vites şanzıman bulunuyor.

[ 1977 ]
Miele mikrodalga üretimine girer . Miele ilk ürünü ,M 690 , yer tasarrufu sağlayan bir tezgah ünitesi , ancak bina içinde çerçeveler yakında mutfak dolap içinde kurulum yapılacaktır.
miele
[ 1975 ]
Yeni Warendorf kabini fabrikasında Mutfak üretim tam hıza ulaşır . Bir büyük cazibelekeli katı meşe cepheleri vardır . Ancak, geniş bir renk aralığındaki laminat cephede eşit popülerdir.
[1974 ]
Ankastre fırınlarda yeni bir dizi Miele Warendorf bitki hazır mutfak yeni nesil denk başlattı . İlk defa , bu modeller gemide mutfak mobilya ihtiyaçlarını giderir ve Miele mutfak tasarımı ile mükemmel uyum sağlar.
[ 1971 ]
miele
Modeller S 180 ile S 200 ve S 204 , Miele farklı bir tasarımda elektrikli süpürgeler sunuyor . A 1000 W gücü ve elektronik kontrollü emiş gücü burada gösterilen S 204 en belirgin özellikleridir .
[ 1970]
Merkezi bir yedek depo yeni teknoloji ve yüksek defne ilkesine dayalı Gütersloh inşa edilmiştir . Bu bina 50.000 yedek parça için yeterli alan sağlayan , yaklaşık 35.000 depolama kapasitesi imkanı veriyor.
[ 1989]
Entegre bir mikrodalga ile yeni fırınlar ve duvar fırınlar Miele yeni fabrikasında üretilmektedir .
[1987]
" Üst düzey bulaşık " bir çatal tepsi iledünyanın ilk bulaşık makinesi başlatmak için kullanılan Miele markasının sloganıdır.
[1987]
Miele yeni müze açıldı . Çamaşır makineleri , sıkıcılar , hızlı kurutucular , döner ütülerde , elektrikli süpürge, krema ayırıcılar , tereyağı yayık , bisiklet ve motosikletlerin bulunduğu bir ekran ile ziyaretçileri geçmişe doğru bir yolculuğa çıkarır.
[1982]
Elektronik hız kontrolü ile yeni bir döner ütüB 864 E.şeklinde tanıtıldı.
[ 1981 ]
Reklam yeni bir 'diyalog ' tarzı tanıtıldı.
[ 1981 ]
miele
Tamamen yeni kurutmalı çamaşır makineleri serisi ve pazarı vurur : Yeni Miele : 5 kg yük taşıma kapasiteli , 1200 rpm dönüş hızına ve elemanlarla mükemmel erişilebilirlik sağlayan bir yan - menteşeli ön panel dahil çok sayıda iyileştirmeler ile bol özelliklerde ürünler.
[1996]
Efsanevi Miele otomobil eve döner . Dünya çapında bir arama ardından , 1912 yılında inşa edilmiş bir Miele otomobil , Norveç'te bulunuyor. Bir revizyon sonrasında ,otomobil Miele yeni müzede gururla sunuluyor.

[1994 ]

Miele donanımlı mutfak cephesinde ilerleme yapar . Müşteriler artık RAL aralığındaki herhangi bir renk mutfak cephede sipariş verebiliyor.
[1993]
Indüksiyon ocak tava tabanına ısı üreten ve daha hızlı , gaz gibi yanıt sağlanması ilehızlı şeride hamle Pişirme.
[1993]

Mamul için tam otomatik yüksek defne dağıtım merkezi Miele Gütersloh fabrikasında çizgiye geliyor . Malzeme taşıma zincirinde bu yeni bağlantı 100.000 civarında büyük ev aletleri kapasiteli bir evreleme depo ve teslimat rasyonalize yardımcı olur .
[2001]
Miele çamaşır makineleri 100. Yılı kutluyoruz. * Avrupa patent : EP 0 935 687
[2004 ]
TexCare fuarında , Miele serbestçe programlanabilen yeni nesil Profitronic M kontrolleri ile yıkama - sıkma ve çamaşır kurutma sunuyor . 10 ile 20 kg yük kapasitesine sahip makineler çeşitli versiyonları mevcuttur . Tanınmış kalkan tasarımı ileçamaşır yıkama-sıkma ve kurutucular çeşitli tasarım ödülleri verilir .
Wfk * derece nazik çamaşır bakım onaylar. Özellikle petek tambur ileyünlü programı, el ile yıkama gibi çamaşır olarak yumuşaktır.

* Wfk - Krefeld Çamaşırhane Araştırma Enstitüsü .
[2009 ]
Müşterilerin en yüksek için , Miele YANGIN ve ICE serisi başlattı - titanyum ya da alüminyum yüzeyli , krom ya da altın kaplama parçaları ile . Paslanmaz çelik , Parlak Beyaz Plus ve siyah standart tasarımları vardır .

[2007 ]
Miele, yeni Nem Artı fırınlar sunuyor . Fan Plus ve nem kombinasyonu etli kızartmalar ve ince bir kabuk ekmek pişiriyor .
[2007 ]

CareCollection gelen yeni ürünlerle birlikte , Miele mükemmel sonuçlar her zaman garanti altına almak için birlikte high-end ev aletleri ile çamaşır bakımı için bütünsel bir yaklaşım benimsiyor .
[ 2004-2009 ]
Her ev içindoğru elektrikli süpürge : Özellikle hafif ve manevra kabiliyeti , kullanışlı özellikler spor , operasyonda hatta kablosuz güçlü olsun - her model serisi kendi cazibesi vardır .
[2011 ]
Miele 'etkin' ütü masası ile bir buharlı ütü sistemi sunmaktır . Zahmetsizce katlanabilir patentli 1-2 -Lift Sistemi, birçok Miele münhasır özellikleri ve olayları ile birlikte , yeni başlayanlar ve uzman hem arasında coşkulu bir tepki ile karşılamak için muhtemeldir .
[2011 ]
Miele üçüncü düzey çatal tepsi 25. yıldönümünü kutluyor.
[2010 ]

Kahve severlerin mükemmel , zarif tasarım ve üstün kullanıcı kolaylığı ile , Miele şimdi ilk tezgah kahve makinesi sunuyor . Kompakt tasarımı sayesinde , tüm mutfak tezgahı üzerinde bir boşluk vardır. İçeride, bu makineler Miele yerleşik birimlerin kendi teknolojisini
[2010 ]
 miele
Miele ekonomik EcoLine çamaşır makinesi modelleri , özel Eco programları ile karakterizedir . Onlar da tüketim verileri herhangi bir anda görülebilmesini sağlayan , benzersiz Eco Görüşleri fonksiyonuna sahiptir . Çevre bilinçli tüketiciler bu nedenle elektrik tüketimi üzerinde doğrudan etkide bulunabilir .
[2010 ]
 miele
Tek bir bakışta tüm Miele cihaz tam kontrol sağlayan Miele InfoControl Plus .
Kablosuz LAN teknolojisini kullanarak , kullanıcılarseçilen programı ,çalışma modu veyakalan sayım süresini arayarak ev boyunca aletleri durumuyla ilgili kontrol edebiliyoruz .

0 yorum: