Paylaş: Paylas Paylas Paylas
Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

izlendi:

Yüzyıllar öncesinden kullanılmaya başlanmış olan gelinlik, her yıl değişen ve farklılaşan tasarımları ile bir moda halini almaya başlamıştır. Bu değişen gelinlik modelleri ve fiyatları da bayanlarda merak uyandırmakta ve gelinlik alacak kişileri farklı kataloglara ya da araştırmalara yöneltmektedir. Her geçen yıl öne çıkan ve daha fazla tercih edilen modeller olduğu kadar, bu gelinliklerin fiyatları da önem taşıyor. Satın alınacağı zaman gelinlik modelleri ve fiyatları belirli bir süre araştırılıp, hem vücut tipine en uygun tasarım hem de fiyat açısından makul olan gelinlikler tercih ediliyor. 2014 yılına da damgasını vurmuş olan ve bu yılın modası halini almış gelinlikler de mevcut durumda. Birçok farklı model koleksiyonlar arasında yerini almış ve mağazaların vitrinlerinde beğeniye sunulmuş olarak alıcılarını bekliyor. Bu farklı tasarımlar ve sahip olunan çeşitlilik de bayanları fazlasıyla heyecanlandırmayı başarıyor.

akay gelinlik

Gelinlik modelleri ve fiyatları markasına ya da yerli ya da yabancı üretim olmasına bağlı olarak çeşitlilik gösterebiliyor. Yerli marka olarak birçok firma gelinlik üretimi yapıyor ve bu sene için de birbirinden şık koleksiyonlarını bayanların beğenisine sunmuş durumda. Yerli marka olarak tercih edilebilecek ve güvenle gelinlik alışverişi yapılabilecek firmalar ülkemizde mevcut. Çeşitlilikleri oldukça fazla olduğu için sundukları kataloglar ya da internet sitelerine koymuş oldukları koleksiyon modellerinin görsel detayları sizlere tercih yapma konusunda fazlasıyla yardımcı olacaktır. Seçecek olduğunuz modelde ise zevkleriniz ön planda olacağı kadar, yılın yeni trendleri ve yakınlarınızın size vermiş olduğu fikirler de bu seçimi yapmanız da etkin rol oynayacağı muhakkak. Ancak ilk olarak dikkat etmeniz gereken şey vücut tipiniz ve ölçülerinize uygun bir gelinlik modelini seçip, buna en uygununu satın almanız olacaktır. Çünkü bu faktörleri göz ardı etmeniz, gelinlik modeli ne kadar şık olursa olsun üzerinizde hoş durmamasına ve güzel bir görüntü elde edememenize neden olur.

Gelinlik modelleri arasında en çok tercih edilenler prenses, kraliyet ve kabarık olarak nitelendiren modeller olmaktadır. Prenses tipi gelinlik modelleri yukarıdan dik olarak aşağı doğru iner ve etek tasarımı da oldukça geniştir. Kabarık gelinlik modeli ise bayanların bedenini tam olarak sarar ve uzun bir etek tasarımına sahip olan bir gelinliktir. Kraliyet tipi gelinlik ise bunlardan farklı olarak daha dardır ve etek kısmı da kabarık olarak tasarlanmamış tam aksine dar bir yapıya sahip olan modeldir. Bu nedenle de genellikle daha ince bir vücut yapısına sahip olan hanımlar tarafından tercih edilmesi uygun olur.

Gelinlik modelleri ve fiyatları ise tercih edeceğiniz marka ya da özel olarak diktirmenize göre değişebilecek hususlar arasındadır. Fiyat açısından en ucuzu bin liranın altında bulunabileceği gibi, üst sınırında ise 5000 TL civarı gelinlikler bulunabilir.

akay gelinlik

0 yorum: